El procés d’actualització de la Guia pedagògica Pedagògica “Que els teus diners pensin com tu”, elaborada per Edualter i FETS l’any 2010, ha estat possible gràcies al treball i la dedicació d’un grup de persones compromeses en la creació de recursos educatius que permetin al professorat incorporar l’ensenyament de les finances ètiques al currículum i promoure un educació econòmica més crítica i plural.

L’any 2015, FETS-Finançament Ètic i Solidari, la Fundació Fiare i Oikocredit Catalunya van impulsar la creació d’un grup de treball de professorat de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, amb el suport del Departament d’Ensenyament, per promoure les finances ètiques a l’aula.

Aquest grup va fer aportacions per a l’adequació al currículum de la Guia pedagògica “Que els teus diners pensin com tu”, així com recomanacions de continguts i d’aplicabilitat a l’aula, que han estat contribucions molt valuoses per a l’actualització de la Guia.

Volem doncs donar les gràcies al professorat que va participar en algun moment en aquest grup de treball: Sergi González, Montserrat Parra Guzmán, Ramón Sanmiquel, Cristina Chamarro, Carme Mariné, Carme Reboreda Jiménez, Jordi Calvet, Maria José Moncada, Maria Teresa Villaverde Pastor, Pedro Gozalbo. El grup també estava integrat per Martí Boneta (Oikocredit Catalunya), Mariano Flores (Edualter), Maria Antònia Bartolí (Fiare) i Nina González (FETS).

L’entitat Edualter s’ha encarregat de l’elaboració i de l’actualització d’aquesta Guia Pedagògica Que els teus diners pensin com tu, activitat en el marc del projecte “Portem a l’aula les finances ètiques”, coordinat per FETS en agrupació amb la Fundació FIARE i el suport de la Direcció de Cooperació Internacional i Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Coordinació:

    

Elaboració:

Revisió dels continguts en clau de gènere a càrrec de la cooperativa Fil a l’Agulla

Amb la col.laboració de:

Amb el suport de: